Linkbuilding er en af de grundlæggende faktorer i søgemaskineoptimering

Linkbuilding er en af de grundlæggende faktorer i søgemaskineoptimering
by

Linkbuilding er en af de grundlæggende faktorer i søgemaskineoptimering. Google ser på et ‘godt link’ som en ‘god anmeldelse’ – jo flere af dem du har, jo højere ranker du (som udgangspunkt – ikke altid!).

Ligesom med søgemaskineoptimering, har jeg efterhånden stiftet et godt bekendtskab med linkbuilding. Jeg har ‘arbejdet’ med mange forskellig hjemmesider igennem de sidste par år, hvor jeg har få lavet en hel del linkbuilding.

Når man snakker linkbuilding, snakker man også om risiko. Jeg går ind for den linkbuilding, som Google også kan lide – altså linkbuilding fra hjemmesider som ikke kan skade din hjemmeside, og hjemmesider som på den ene eller anden måde er relevante i forhold til din hjemmeside.

Månedlig aftale eller linkbuilding pakke

Jeg kan tilbyde to forskellige ‘aftaler’, når det kommer til linkbuilding. Den ene er en månedlige pakke og den anden er en hurtig linkbuilding pakke.

Skræddersyet månedlig aftale. Vi kan sammen lave en pakke til din hjemmeside/webshop, som passer perfekt til din hjemmeside. Hvis du har nogle krav til hvilken slags links du vil have, så kan du også sige det. Ligesom at det er dig der bestemmer budgettet – 500,-, 2000,- eller hvor mange penge om måneden?

Hurtig linkbuilding pakke. Hvis du ‘blot’ er ude efter at give din hjemmeside et hurtigt boost i søgeresultaterne, er dette også en mulighed. Denne hurtige linkbuildingpakke indeholder 20 kvalitetslinks fra diverse blogs, som Google IKKE har set sig ond på. Prisen for denne pakke er 4000,-.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *