Bambus strømper er det miljøvenlige valg

Bambus strømper er det miljøvenlige valg

Vi er i en tid, hvor flere og flere får øjnene op for klimaet, og hvordan vi mennesker påvirker det. Fra topmøder til skolestrejker for klimaet – Folk fra alle dele af samfundet er så småt begyndt at tage ansvar. 

Er du en af dem, der går op i klimaet, så søger du sikkert efter måde, hvor du kan gøre en forskel.

I stedet for at drikke din sodavand af et plastiksugerør eller at købe tøj fra store fast fashion-virksomheder, så er der nemlig rig mulighed for at finde mere miljøvenlige alternativer som for eksempel at bruge et genbrugeligt sugerør eller at købe tøj fra lokale producenter eller i genbrugsbutikker. 

Netop produktionen af tøj er nemlig noget af det, der er allerhårdest ved vores klima. Derfor kan man med fordel købe bluser af bomuld i stedet for polyester eller bambus sokker i stedet for sokker af nylon.

Hvad gør bambus mere miljøvenligt?

Der er nogle helt naturlige fordele ved bambus, som gør det til et mere miljøvenligt materiale. Blandt andet gror bambus utroligt hurtigt i forhold til andre planter, man kan bruge til stof. Det betyder, at man kan få et stort udbytte uden at skulle bruge for mange ressourcer på det. 

Man bruger for eksempel langt mindre vand på bambus, end man gør på bomuld.

Det er altså produktionen af bambus, der betyder, at det kan være et mere miljøvenligt valg end andre tekstiler. 

Bambus strømper holder

En ting, man ikke må glemme, når man vil tage nogle mere miljøvenlige valg, er også, at man ikke skal købe for mange ting. Derfor er det vigtigt, at man køber gode og holdbare produkter, som man kan lide at bruge.

Også efter dette kriterium er bambus et godt materiale blandt andet til sokker.

Det er nemlig et materiale, der er behageligt at gå i. Det kan blandt andet være et praktisk valg, hvis man har tendens til at svede.Derudover er det et holdbart materiale, så man vil kunne gå i sine sokker længe. Ved du ikke, hvor du skal købe dem, så er bambus strømper fra Boody et godt valg.

Comments are closed.