Belysning til alle slags rum

Belysning til alle slags rum

Hvad er den bedste måned at skabe den rigtige belysning på? Dette er et spørgsmål som er svært at svare på og kommer meget an på hvilket rum der er snak om. 

Spisestuen har været en del af de danske hjem igennem mange mange år. I starten blev det brugt for de rige til at vise hvor velhavende der var, men i dagens Danmark er spisestuen en samlingspunkt for familien hvor lamper kan have en stor betydning.

 Lamper skal bidrage til en bestemt stemning

Lamper har flere funktioner en bare en. Først og fremmest skal de skabe det rigtige lys så der både kan spises men også laves lektier mm. her. Herudover er en loft lampe ikke bare en lampe. Design er en stor del af hvad vi kigger efter når vi skal vælge den rette lampe. Dette betyder også at designer lamper får mere og mere fokus. En design lampe kan udover at være en flot del af spisestuen eller spiseområdet skabe den helt rigtige belysning hvor der virkelig er tænkt over lyset, og hvordan det spredes. 

Herudover er der også forskel på om lamper skal hænge i spisestuen, på børneværelset, entreen eller i soveværelset. Eks. vil man gerne have et mindre skarpt lys i soveværelset end i entreen. Derfor er flere og flere også begyndt at sætte lysdæmpere op i alle rum for at sikre at det er muligt at skrue ned for belysningen så det hele tiden passer den funktion man gerne vil bruge lampen til. 

Den helt rigtige designer kampe

Der er flere tusind forskellige lamper at vælge imellem når man er på udkig efter den nye design lampe som der skal hænge og have en synlig plads i hjemmet. 

Dog findes der et utal af design, og modeller så det kan ikke altid være lige nemt at finde frem til den helt rigtige lampe. Udover designet så er det også vigtigt at kigge på hvordan lysudfaldet er på lamper i forbindelse med hvilket rum den skal hænge i. 

Et af de steder hvor jeg har oplevet at de har et bredt udvalg af belysning er hos designdelicatessen hvor de tilbyder lamper i alle prisklasser, men stadig med fokus på kvalitet hele vejen rundt. Her sørger de også altid for at yde den bedste rådgivning så du altid er sikker på at få det helt rigtige produkt. 

Comments are closed.