Derfor bør du overveje flyfragt

Derfor bør du overveje flyfragt

Som du nok ved, så findes der mange forskellige typer fragt, som virksomheder anvender til at fragte gods til og fra udlandet. Derfor tilbyder fragtfirmaer, som N. A. Nissen, https://nanissen.dk/da/, alt fra biltransport og søfragt til kurer services og flyfragt. Mange firmaer vælger søfragt eller biltransport, men der er faktisk også mange gode grunde til at vælge flyfragt, der også kaldes luftfragt. Læs med her og find ud af hvorfor flyfragt, måske bør være dit foretrukne transportmiddel til fragt af produkter til og fra udlandet. 

Fordele og ulemper ved flyfragt

Flyfragt anvendes i dag af mange forskellige firmaer til at fragte gods til og fra udlandet. Det er der en god grund til. Der er nemlig mange fordele ved flyfragt, og i det følgende får du en kort introduktion til nogle af dem. 

  • Hurtig levering: Flyfragt er den hurtigste fragtmetode. De eneste tilfælde, hvor biltransport er hurtigere, er ved meget små distancer, fordi det tager længere tid at klargøre et fly. Flyfragt er blandt andet hurtigt, fordi et fly kan tage en mere direkte rute end andre transportmidler. 
  • Levering overalt i verden: Med et fly, kan du fragte gods til og fra lande overalt i verden. Til sammenligning kan bilfragt kun transporteres til lande, der er forbundet af landskab eller broer. Ligeledes kan søfragt kun transporteres til lande, som man kan sejle til. 
  • En måde at differentiere sig: Flyfragt kan være en måde at differentiere sig over for konkurrenterne. Hvis du anvender flyfragt, så kan en hurtigere levering gøre, at kunderne vælger dig frem for konkurrenterne.  

Der er dog også nogle ulemper ved flyfragt, som man bør overveje inden, at man vælger denne type fragt: 

  • Stor miljømæssig belastning: Flyfragt er desværre den mindst miljøvenlige form for fragt, som man kan bruge. Et fly forurener meget mere end et skib, på trods af at flyet er hurtigere og tager en mere direkte rute. Dette kan dog hurtigt ændre sig. Nogle steder er man eksempelvis allerede begyndt at flyve korte distancer med elfly. Så det er bare et spørgsmål om tid, før denne branche også begynder at blive mere miljøvenlig. 

Comments are closed.