Derfor skal du anskaffe dig en romaskine

Derfor skal du anskaffe dig en romaskine

Vi lever i en tid hvor flere og flere investerer i motion- og fitnessudstyr til hjemmet. Det er alt fra en træningsmåtte til et løbebånd, for dem som har pladsen. Der er en klar tendens blandt danskerne om de er blevet mere sundhedsbevidste, og det medfører at flere går op i at holde deres kroppe sunde. Det gør man primært med kost og motion. Kosten er på papiret nemt, det er jo “bare” at spise sundt. Men vi kan vist alle sammen skrive under på, at det ikke er så nemt når det kommer til stykket. Derfor er det for mange nemmere at dyrke noget motion. Her er udfordringen den, at man ikke har udstyret og ikke gider betale for et fitnessabonnement. Derfor er mange begyndt at købe deres eget udstyr, som de kan have i hjemmet.  

Det er langt de færreste der har pladsen i hjemmet til at have et lille hjemme-fitness. Og det er præcis derfor du skal investere i en romaskine. Hvis du skulle vælge én maskine, som du skulle træne med resten af livet, så ville romaskinen være det oplagte valg. Lad mig fortælle dig hvorfor.

Det tætteste du kommer på en alt-i-en maskine

Romaskinen er genial fordi det gavner så mange forskellige former for træning. Vigtigst af alt er det både konditions- og styrketræning på én gang. Der er andre maskiner, som til dels har de samme aspekter. Men ingen anden maskine gavner begge aspekter som en romaskine gør. Konditionstræningen kommer af du konstant har pulsen oppe, fordi du trækker hele tiden. Dertil er selv trækket styrketræningen. Du træner både arme, ryg, nakke og skulder når du trækker i en romaskine. Så du får mere eller mindre en fuldkommen overkropstræning. Jeg vil vove at påstå, at der ingen andre motions- eller træningsmaskiner som har samme effekt som en romaskine. Ellers er jeg meget interesseret i at høre om dem! Som sagt er der en del maskiner som kombinerer motion og styrke, men ingen gør det lige så godt. Specielt hvis du tager alt i betragtning, som pris, størrelse og tilgængelighed.

Comments are closed.