Et fodboldmål i haven er lig med gode øjeblikke

Et fodboldmål i haven er lig med gode øjeblikke

Sommeren er kommet til Danmark, og på grund af Covid-19 må de fleste af os finde på sjove aktiviteter at lave herhjemme, men det burde ikke være noget problem, fordi Danmark selvfølgelig har meget smukt at byde på. Der findes mange forskellige aktiviteter, man kan begive sig i gang med, men den aktivitet, som nok bliver en af de mest populære, særligt for børnene, er Ude leg i haven. 

Når det er så varmt, som det er på nuværende tidspunkt her i Juni måned, så er det sjældent at man kan holde ud at være indendøre; det er simpelthen for varmt. Der er desuden også rigelig med sjove aktiviteter udenfor til, at der ikke er nogen grund til at sidde foran en computerskærm. Det er godt at komme lidt udenfor og få noget frisk luft ned i lungerne, og for børnene, så er det en god anledning til at være sammen med kammeraterne eller veninderne og være sociale.

Fodbold er tilbage på menuen

Fodbold er blevet genoptaget i fjernsynet, og både superligaen, premier league og andre ligaer er begyndt igen, til glæde for mange. Det kan inspirere os alle til at finde de indre fodbold-drømme frem, men for os, der er lidt ældre, så er det i fortiden. Men for børnene, så er der rig mulighed for at øve sig på sine færdigheder indenfor fodbold.

Det er der rig mulighed for med et fodboldmål til haven. Hvis man har kammerater at spille med, så kan man eventuelt købe to mål og stille dem overfor hinanden, så man laver en bane. Skal man øve sig i at ramme, så laver Exit også et fodboldmål, der er en rebounder. Altså et mål, der kan skyde bolden tilbage til en. Det er en smart måde at øve sig på at skabe mere kontrol i selve skuddet. 

Bliv en “Maestro” til at ramme

Skal man øve sig på at ramme præcise områder i målet, så har Exit et mål. der går under navnet “Maestro”, og det er med netop dette mål, at man virkelig kan få øvet sig på sin skudtræning. Så skal sommeren stå i fodboldens tegn, så kig forbi Ude-Leg, som sælger nogle flotte fodboldmål

Comments are closed.