Få bugt med din tandlægeskræk hos Martin Åside i Ringsted

Få bugt med din tandlægeskræk hos Martin Åside i Ringsted

Det første skridt for at få bugt med sin tandlægeskræk er altid selv at anerkende, at man døjer med tandlægeskræk. Det næste skridt er at beslutte, at man gerne vil gøre noget ved det, ved at søge hjælp. Hos tandlægen Martin Åside i Ringsted har de faktisk specialiseret sig i at hjælpe patienter med at overvinde tandlægeskræk. De har derfor meget erfaring og mange metoder til effektivt og trygt at hjælpe patienter med at få bugt med deres tandlægeskræk. Der er dog ikke alle tandlæger, der kan tilbyde samme erfaringer. Derfor er det vigtigt, at du netop vælger en tandlæge, der giver udtryk for at de succesfuldt har hjulpet andre patienter med tandlægeskræk. 

Hvad er tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en form for angst for at tage til tandlægen. Det overraskende er dog, at man har estimeret at op mod 40% af voksne i Danmark lider af tandlægeskræk, i større eller mindre grad. Resultatet bliver ofte at man vælger ikke at tage til tandlægen, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for deres tænder og dermed også for deres helbred generelt. Angsten for at tage til tandlægen kommer til udtryk på flere forskellige måder og derfor skal det også løses forskelligt. Nogle patienter er bange for smerterne eller for hvad tandlægen siger om ens tænder. Uanset hvad årsagen til din angst er, så kan man gøre noget ved det, især hvis du får hjælp af en tandlæge med meget erfaring med at hjælpe med netop dette problem. 

Hvordan overvinder man tandlægeskræk?

Hos Ringsted tandlægen Martin Åside har de succesfuldt hjulpet mange patienter med at få bugt med tandlægeskræk. For at kunne gøre dette, er det dog vigtigt, at du er ærlig over for dem, ved at fortælle om din tandlægeskræk ved dit første besøg. For at hjælpe med tandlægeskræk gør tandlægerne hos Martin Åside særlig meget for at deres patienter føler sig trygge. Dette gøres blandt andet ved at sætte tid af til en grundig gennemgang af et behandlingsforløb, så patienten føler sig 100% afklaret ift. Hvad der kommer til at ske. Derudover sætter denne tandklinik en ære i at kunne tilbyde alle behandlinger med så få smerter som muligt. De anvender eksempelvis den nyeste teknologi inden for bedøvelse, så du nærmest kan få en smertefri behandling. Et andet eksempel på dette, er deres paradentose laserbehandling, hvor laseren sikre en næsten smertefri behandling – men selvfølgelig også en mere effektiv behandling. 


Comments are closed.