Historien bag dine smykker

Historien bag dine smykker

Har du nogensinde overvejet hvad tanken bag designet af dine smykker har været. Hvad var inspirationen til netop den form eller til det valg af materialer og smykkesten? Personligt har jeg været meget nysgerrig på dette og derfor har jeg prøvet at finde frem til tanken bag nogle af mine smykke. 

Tanken bag Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs smykker kan genkendes på deres multifarvede zirkonia og feminine designs. Smykkerne bliver fremstillet af sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv eller rødguld forgyldt sterlingsølv. På trods af disse høj kvalitet materialer ligger smykkerne i nogle prisklasser, hvor de fleste kan være med. 

Tanken bag Sif Jakobs smykker kan findes i designerens opvækst. Sif Jakobs blev nemlig født på Island, hvis betagende natur har inspireret mange af hendes designs. Desuden har designeren også boet i Italien, som også har inspireret mange af smykkekollektionerne. Den italienske inspiration kommer især til udtryk i titlerne på hendes kollektioner, som ofte er opkaldt efter italienske byer. Hvis du gerne vil se Sif Jakobs smukke smykker, så kan du finde et stort udvalg på www.guldsmedpade-shop.dk. Her kan du desuden gøre et kup ved at se på udvalget af udgåede smykker i Guldsmed Pades Sif Jakobs outlet. 

Bag om Izabel Camille smykker

Et andet meget populært smykkebrand er Izabel Camille smykker, som også står bag brandet Sistie. I modsætning til Sif Jakobs, som har fundet sin inspiration fra udlandet, har designeren Kamille fundet inspirationen til sine smykker her i Danmark. Smykkerne er blandt andet inspireret af de farver, former og det lys, som karakteriserer skandinavien. Derfor er det kun naturligt at smykkerne er designet med en enkel elegance og et minimalistisk design, der også kan ses i meget andet dansk design. 

Det var to eksempler på hvad tanken bag mine smykker er, men hvad er så den skjulte historie bag dine smykker? Det er bestemt det værd at undersøge, da det jo kun gør smykkerne endnu mere personlige, når du kender tanken bag. En smykkedesigner sætter sig jo ikke bare ned og begynder at designe et smykke. Der vil altid være et eller andet, der skaber idéen til et smykke eller måske endda en hel kollektion. 

Comments are closed.