Hvad bruges gasflasker til?

Hvad bruges gasflasker til?

Gasflasker anvendes til meget mere end bare din grill. Det er en essentiel energikilde for mange forskellige erhverv. Herunder restauranter, hoteller, catering, industri, landbrug og endda detailhandel. Her kan du læse mere om, hvordan de forskellige brancher anvender gasflasker. Hvis du skal bruge gasflasker til din virksomhed, så kan du bestille dem hos https://www.primagaz.dk/.

Gasflasker til industri

I dag bruges gasflasker som energikilde i mange forskellige industrivirksomheder. Det anvendes for eksempel til fyring i mange produktionsfabrikker. Industrivirksomheder, der vælger at skifte fra fossile brændstoffer som olie eller kul, kan reducer deres energiudgifter betydeligt. Ifølge Primagaz har nogle virksomheder oplevet en reduktion af deres energiomkostninger på 50%. Derudover er gas en meget renere energikilde end kul og olie, så det er meget bedre for miljøet. 

Gasflasker til restauranter, hoteller og catering

Gasflaske typen LPG anvendes ofte som energikilde for virksomheder restaurant-, hotel- og cateringbranchen. Udover at bruge gasflasker til grill og komfur, så kan de også bruges til terrassevarmere eller fakler, så du kan forlænge din sæson. Du kan også skabe en hyggelig stemning i et hotel, ved at have en gaspejs. Gasflasker er også forholdsvis nemme at transportere, så du kan lave mad til arrangementer overalt i landet. Derudover anvendes gasflasker også af hoteller til at drive opvaskemaskiner og tørretumblere. Hvis man erstatter olie med gas, så kan det også være en god måde at spare på varmeregningen. Ifølge Primagaz kan hoteller spare mellem 25-50% af deres energiudgifter ved at skifte fra olie til gas. 

Gasflasker til landbrug

Ligesom for hotel- restaurant- og cateringbranchen, så kan gasflasker også bruges til mange forskellige opgaver i landbruget. Gasflaske typen LPG anvendes blandt andet til tørring af afgrøder. Gas er utrolig effektivt til korntørring sammenlignet med andre metoder. Gas er også utrolig effektivt til ukrudtsbekæmpelse. Det er endda en miljøvenlig måde at bekæmpe ukrudt, der ikke forurener jorden eller grundvandet, som sprøjtemidler kan gøre. Hvis du vil have endnu mere ud af dine gasflasker, så kan du også anvende udstødningsgassen i dit drivhus for at dine planter vokser hurtigere. 

Comments are closed.