Hvilken tandlæge i Bagsværd skal du vælge?

Hvilken tandlæge i Bagsværd skal du vælge?

Bor eller arbejder du i Bagsværd? Eller måske i en af de nærliggende byer, som Søborg eller Lyngby? Så ved du også hvor mange forskellige tandlæger der er. Som nytilflyttet kan det være et mareridt at skulle vælge. Langt de fleste vil enten vælge den tætteste eller den første de får anbefalet. Det kan også vise sig at være en fin løsning, men ikke nødvendigvis den bedste. Jeg har lavet en grundig undersøgelse af samtlige tandlæger i Bagsværd, for netop at kunne besvare dette spørgsmål. Jeg har kigget på tandlæger i følgende områder: Buddinge, Søborg, Lyngby og Bagsværd. Grunden til jeg har kigget på alle de omkringliggende byer også er, at det er min erfaring at folk kan bo i Lyngby men arbejde i Bagsværd, hvorfor begge byer ville være aktuelle.  

Først vil jeg gerne sige at standarden for tandlæger i disse områder er utrolig høj. Derfor kommer du aldrig helt galt afsted. Men alligevel var der en klinik, som udmærkede sig ekstra positivt. Tandlægerne Søborg er den bedste tandlæge klinik i Bagsværd. Det kan lyde lidt mærkeligt at sige det. Men det er nu engang sandheden. Tandlægerne Søborg er ikke den største klinik, men de scorer toppoint på alle parametre. Med andre ord, hvis du søger tandlæge i Bagsværd, så vil jeg stadig anbefale Tandlægerne Søborg. 

Uafhængig klinik er nøgleordet 

Hovedårsagen til at Tandlægerne Søborg er “vinder” af det eksperiment jeg har lavet er, at de er en uafhængig klinik. Det vil sige, at de kører deres eget show. De bestemmer 100% hvad de bruger af udstyr, hvilke uddannelser de kan tage osv. Specielt udstyret er et vigtigt punkt. De er den tandlæge i Bagsværd som klart har det bedste udstyr, da de altid sørger for at investere i det bedste af det bedste. De er nemlig ikke underlagt nogle restraktioner eller lignede, derfor bestemmer de alt selv. Så hvis du ikke skulle have gennemskuet det, så er min klare at du vælger Tandlægerne Søborg, som din foretrukne Tandlæge i Bagsværd. Du finder klinikken på Søborg Hovedgade 199, 2860 Søborg. Desuden er det super nemt at komme til med offentlig transport, da der både kører bus og tog tæt på.

Comments are closed.