Lad medarbejderne selv vælge deres firmajulegaver

Lad medarbejderne selv vælge deres firmajulegaver

Alle virksomheder med flere end 20 medarbejdere kender til den årlige kamp med at finde firmajulegaver til alle medarbejderne. Er man så uheldig at være den person, der har fået ansvaret for at finde en løsning, hvor at gavesortimentet helst gerne kan være relevant for alle, så har man en svær opgave foran sig.

Men det behøver ikke at være en opgave, som man frygter at få på sit bord, tværtimod. Der er selvfølgelig nogle virksomheder, som ønsker at udvælge gaver til medarbejderne, hvor at hver gave er nøje udvalgt til en specifik medarbejder, og sådanne løsninger er da yderst betænksomme, men det er også en meget tidskrævende opgave, og i de fleste tilfælde, så er den tid, der bruges på at udvælge gave, bedre brugt et andet sted eller på andre opgaver. 

Vælgergaver gør julen lettere for firmaet

Heldigvis er der opstået virksomheder, der netop fokuserer på at hjælpe større virksomheder med julegaver til medarbejderne. Dette kan nemlig klares relativt let, hvor at der blot skal angives et maksimalt beløb, som hver enkelt medarbejder må vælge for. Virksomheder som Julefabrikken har et stort udvalg af gaver, som medarbejderne kan vælge mellem, og dette kaldes vælgergaver. 

Det er en smart løsning, som gør, at medarbejderne til dels kan gå ind og se udvalget, hvorefter de på egen hånd kan vælge lige netop den gave, som der bedst passer til dem, men dertil kan der også vælges enten en eller flere gaver, så længe, at man ikke overskrider det angivet budget. 

Undgå et stort planlægsningsarbejde

Virksomheden slipper derfor for at planlægge den helt store julegaveløsning, og der kan derved optimeres for tid ved at outsource julegaveindkøbet. Og i de fleste tilfælde, så får medarbejderne faktisk også et større gavesortiment at vælge mellem, da firmaer som Julefabrikken har aftaler med mange forskellige leverandører, hvorfor at der findes gaver inden for madlavning, indretning til boligen eller elektronik i form af høretelefoner og højttalere. 

Står din virksomhed og skal til at planlægge, hvordan og hvorledes med hensyn til firmajulegaver til vinter, så kan det altså betale sig at indgå en løsning med en julegavevirksomhed, som sørger for, at netop din virksomhed får en behagelig oplevelse med firmajulegaver til jul. 

Comments are closed.