Otiumstol – stort udvalg

Otiumstol – stort udvalg

Med alderen er der nogle ting, der bliver mere besværlige. Derfor gælder det for mange danskere også om at gøre hverdagen så behagelig som muligt på trods af det. I dag i Danmark er der heldigvis meget hjælp at hente både fra andre mennesker omkring dig, men bestemt også fra smarte redskaber eller møbler. Det er for eksempel tilfældet med en otiumstol. Sådan en stol kan gøre din hverdag meget mere behagelig.

Juster dig frem til den helt rigtige stol

Otiumstole og hvilestole kan i dag findes i et stort og varieret udvalg, alt efter hvad du har af ønsker og behov. De kan alle findes i en god kvalitet, så du kan få glæde af stolen i mange år i fremtiden. På den måde kan stolen også ses som en investering. I det store udvalg kan du blandt andet finde stole med:

  • Manuel indstilling
  • Elektronisk betjening

Det giver dig flere valgmuligheder, idet du kan vælge en stol ud fra, hvad du helst vil have. Uanset hvilken form for betjening, du vælger, får du en otiumstol, der let kan justeres og indstilles på flere forskellige måder. Det er nemlig muligt at justere både ryglæn, nakkestøtte og en eventuel fodskammel. Samtidig har du også med flere stole mulighed for at gøre dig det endnu mere behageligt, idet du selv kan vælge sædehøjde og sædedybde i stolen. På den måde kan du komme til at sidde perfekt, når du slapper af i din nye stol.

Bestem selv, hvordan din otiumstol skal se ud

Ud over at du kan justere din hvilestol, så den passer perfekt til dig, kan du også få indflydelse på stolens udseende og funktioner. Du kan nemlig være med til at bestemme:

  • Størrelsen på stolen
  • Om den skal have et motorsystem eller ej
  • Stolens betræk

Når det kommer til udseendet på din otiumstol, kan du vælge imellem flere typer af betræk. Du kan nemlig både få et betræk af stof, inkontinensbetræk eller ægte læder. Det giver dig stor frihed, idet betrækket både kan påvirke din siddeoplevelse, men bestemt også hvordan stolen passer ind i din boligindretning.

Comments are closed.