Sådan får du din hund sikkert gennem vinteren

Sådan får du din hund sikkert gennem vinteren

Hvis du gerne vil have, at din lille behårede ven kommer gennem vinteren på bedst mulig vis, kan det være en god idé at kigge lidt bærmere på mulighederne for tøj til hunde. Med et godt sæt hundetøj kan du nemlig sørge for, at menneskets bedste ven kan komme ud og lege i selv det værste danske vintervejr – uden de små dyr kommer til at fryse eller føle ubehag.

Hold din hund varm gennem hele vinteren

Som hundeejer vil du naturligvis gøre alt for at sikre, at dit kæledyr har de bedst mulige betingelser for at nyde livet, og at det har de bedste forudsætninger for en behagelig tilværelse generelt.

Og en af de ting som er allervigtigst, når det kommer til en hunds velvære, er, at den har mulighed for at komme ud og gå og få noget frisk luft hver dag – også om efteråret når det blæser og står ned i stænger, og også om vinteren når termometeret siger minusgrader, mens sneen ligger tykt.

Selvom hundenes egen pels til dels selv kan klare skærene, så er det ikke altid nok til at holde varmen i længere perioder, hvis det regner og er koldt. Du kan derfor hjælpe din hund med at nyde de daglige gåture endnu mere ved at købe den et godt sæt hundetøj.

Sådan vælger du det rigtige hundetøj

Der findes mange hunderacer og mindst lige så meget forskelligt hundetøj. Det kan måske gøre det svært at finde rundt i og vælge i mellem. Det første skridt du kan tage, når du skal vælge dit hundetøj, er at finde ud af, hvad din hunds behov er.

Hvis din hund er af en race, som er fremavlet i et varmere klima end det danske, er det en god indikator for, at hunden har brug for en god varm vinterjakke. Det er især små hunde med en mere beskeden hårpragt, som kan nyde godt af lidt vinterbeklædning, men også de større hunde kan på de koldeste dage have brug for lidt hjælp til at holde varmen.


Comments are closed.