Sådan får du råd til en Ferrari

Sådan får du råd til en Ferrari

Der er noget helt specielt ved at køre i en luksusbil. En af de der biler, der lyder helt fantastisk, når man sætter foden på speederen, og som kører glat og hurtigt, når det er tilladt. Den slags bil er bare ikke så let for det fleste at finansiere, for når man vil have en luksusbil, så kommer det også til at koste.

Det betyder dog ikke, at man skal glemme alt om denne drøm og bare skal køre i en stationcar resten af livet, fordi det er praktisk. Man skal bare tænke lidt kreativt, for at finde ud af hvordan man får råd til det.

Hvis du er en af dem, der går med et ønske om at køre en Ferrari, så kan det måske blive en realitet.

Lån til drømmebilen

For det første så er det en mulighed, hvis man ellers har en udmærket økonomi, at man kan tage et lån til at købe drømmebilen. Så behøver man nemlig ikke have pengene stående på kontoen lige her og nu.

Det betyder, at man ikke behøver at vente, så længe man bare ved, at der er penge nok på kontoen til lidt efter lidt at betale lånet af. 

Ferrari leasing og andre luksusbiler

Det er dog også muligt faktisk at lease en Ferrari eller Maserati. Her kan man også hurtigt komme til at køre i den bil, man altid har drømt om, uden at skulle vente på at man har sparet nok penge op. 

Her gælder det, ligesom hvis man tager et lån, at man bare skal have penge nok på kontoen til at betale for at eksempelvis sin Maserati leasing hver måned. 

Noget der dog er smart ved denne metode, er at man ikke behøver at gøre det for livstid. Det kan sagtens være noget, man bare gør i et års tid eller lignende. 

Det kan også være en fordel, hvis man ikke har brug for en bil hele året rundt. Så kan man nemlig også nøjes med at have en til rådighed i nogle måneder ad gangen.

Comments are closed.