Tag på krydstogt sydpå

Tag på krydstogt sydpå

Når ferien kommer snigende, er det på tide at overveje, hvor du og din familie skal drage på ferie denne gang. Mange vælger den typiske rejse sydpå til eksempelvis Mallorca, Kreta, Tyrkiet og lignende eksotiske destinationer. Hvis I har mod på at prøve noget nyt og anderledes, kan et krydstogt sydpå varmt anbefales. Det er den perfekte måde at se verden på, og I får oplevet flere steder på én og samme rejse. Lyder det interessant? Så kan du bliver meget klogere på Mycruise.dk

Et hav af muligheder for krydstogt

Der findes mange muligheder, når det kommer til krydstogtferier. De to foretrukne rejser sydpå med krydstogt er følgende: 

  • Caribien: Det er et populært sted at drage på krydstogt, fordi vejret er lækkert og I vil møde en spændende kultur. Derudover byder destinationen også på en lang række krydstogtrejser til billige penge, hvilket kan være en fordel i et stramt budget. 
  • Middelhavet: Det er en af favoritterne, når det kommer til krydstogt sydpå. I kommer ikke alt for langt væk hjemmefra, men I får stadig rig mulighed for at nyde dejlig, varmt vejr. Derudover får I en masse smukke øer at se, som er beliggende i middelhavet – herunder kan der blandt andet gås på opdagelse i den græske, spanske og franske kultur. 

Hvorfor tage på krydstogt sydpå?

Hvorfor vælge at tage på krydstogt fremfor den almindelige charterferie? Jo, det er der adskillige gode grunde til, blandt andet: 

  1. Du oplever verden fra søsiden, alt imens du nyder den friske havduft. Et krydstogt er bestemt balsam for sjælen, og man slapper af på en helt anden måde.
  2. Krydstogtpersonalet er ansat til at servicere jer på bedste vis, så der er god mulighed for at blive forkælet hele dagen.
  3. Oplev en ny og spændende kultur, når krydstogtskibet lægger anker i de forskellige havnebyer og lande.
  4. De fleste krydstogtskibe er spækket med spændende oplevelser for store og små, hvilket gør krydstogt perfekt selv for børnefamilier, der ønsker nye oplevelser. 
  5. Med et krydstogt er mulighederne mange: Forkæl jer selv med spa og welness, tag en svømmetur i poolen, slik sol på dækket, smut en tur i fitness
  6. Underholdning hver aften såsom teater, live musik, vinsmagning, foredrag, musicals, dansetimer, koncerter og yoga – alt sammen er til for at skabe rammerne om den perfekte ferie. 
  7. I skal ikke bekymre jer om hverken madlavning eller gøremål. Læn jer blot tilbage og slap af til lyden af havet, der bruser.  
Comments are closed.