Trommerne som spilles af de bedste trommeslagere

Trommerne som spilles af de bedste trommeslagere

Drømmer du om trommesæt, der spilles af alle de bedste trommeslagere? Det er den ultimative anbefaling af et trommesæt, hvis kendte trommeslagere vælger netop det trommesæt. Derfor er det værd at holde øje med hvilke trommer de vælger, når de skal fyre den af på de store scener. Læs med og find inspiration til dit næste trommesæt. 

Drum Limousine trommesæt

Hos trommeforhandleren www.drumlimousine.dk kan du købe mange forskellige trommesæt til gode priser. Det der dog er iøjnefaldende ved Drum Limousine trommer, er hvem der spiller på dem. Disse trommesæt er blandt andet det foretrukne trommesæt blandt trommeslagere, der spiller i kendte rock bands, herunder Laust Sonne fra D-A-D, Søren Arnholt fra Nephew og Morten Thorhauge fra Carpark North. Drum Limousine har dog også designet trommesæt til trommeslagere i andre musikgenre. De har blandt andet designet trommer for Troels Møller Hansen fra Alphabeat og Adam Winberg, der har spillet for Anna David, Jokeren og Erann DD. 

Hvorfor vælger de netop disse trommer?

Der er mange gode grunde til at mange kendte trommeslagere vælger et trommesæt fra Drum Limousine. Hos Drum Limousine vil du opleve, at pris og kvalitet går hånd-i-hånd. Her kan du få topkvalitet trommesæt til rimelige priser. Derudover kan du også finde netop det trommesæt, der passer til din musikgenre. Der er eksempelvis sæt med forskellige typer lille trommer. Du kan også nemt finde et sæt, der passer til din personlighed eller dit band. F.eks. er der trommesæt i flotte og iøjnefaldende gule, grønne og blå farver, men også trommesæt i den klassiske sorte farve.  

Hvorfor vælge et akustisk trommesæt

Drum Limousine designer akustiske trommesæt, i modsætning til elektroniske trommesæt. Med et akustisk trommesæt får du en autentisk spilleoplevelse, med den lyd, som du altid har drømt om. Et akustisk trommesæt er også perfekt, hvis du skal spille til koncerter, hvor lyden skal være høj. Man må også erkende, at man ikke få en ægte tromme oplevelse af at spille på elektroniske trommer. Lyden er ikke lige så dominerende, og derfor vil det ofte være en skuffelse at spille på et elektronisk trommesæt. Du bør dog finde et godt sted at øve, hvor du ikke generer dine naboer.  


Comments are closed.